Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τάσεις συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ

Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, τονίζοντας ότι το κλίμα παραμένει "ευάλωτο". Σωρευτικές απώλειες 5% κατέγραψε το ΧΑ την προηγούμενη εβδομάδα.

Τάσεις συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, τονίζοντας ότι το κλίμα παραμένει "ευάλωτο".

Το ζοφερό παγκόσμιο οικονομικό κλίμα και η έλλειψη ερεθισμάτων δεν αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα συσσωρευτεί σήμερα γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, λόγω Wall Street και ασιατικών αγορών.

Από αρνητικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ανοίξει η αγορά, ενώ αναμένει την μετοχή της ΔΕΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εν όψει της αύξησης των τιμολογίων η οποία τίθεται σε ισχύ από αύριο.

Από χαμηλότερο επίπεδο εκτιμά η Proton Bank ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αναμένει σταθεροποιητικό ξεκίνημα για τη Σοφοκλέους, με το κλίμα να παραμένει «εύθραυστο».

Την Παρασκευή η Σοφοκλέους έκλεισε σε νέα χαμηλά έτους, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί κατά 1,7% και τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 287 εκατ. ευρώ. Όπως σημειώνει η Marfin Analysis, το Χρηματιστήριο της Αθήνας κατέγραψε σωρευτικές απώλειες 5% την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v