Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Συστήνει ”στροφή προς την ποιότητα”

Την επιλογή μετοχών με κριτήριο την ποιότητα συστήνει στο Weekly Strategy (23 Ιουλίου) η Π&Κ Χρηματιστηριακή, προειδοποιώντας για υψηλές αποτιμήσεις στη μικρή κεφαλαιοποίηση. Παραμένει στο 80% η έκθεση σε μετοχές του ”ιδανικού χαρτοφυλακίου”.

Π&Κ: Συστήνει ”στροφή προς την ποιότητα”
Την επιλογή μετοχών με κριτήριο την ποιότητα στη μεσαία κεφαλαιοποίηση συστήνει στο Weekly Strategy με ημερομηνία 23 Ιουλίου η Π&Κ Χρηματιστηριακή, προειδοποιωντας οτι στη μικρή κεφαλαιοποίηση

παρουσιάζονται ήδη υπερβολικές αποτιμήσεις.

Ειδικότερα, η Π&Κ Χρηματιστηριακή σχολιάζει ότι οι τράπεζες συνεχίζουν το ανοδικό ράλι εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι το κλίμα παραμένει ευνοϊκό στον κλάδο.

Ετσι, η ίδια διατηρεί τη σύστασή της για μια ισορροπημένη προσέγγιση μεταξύ τραπεζών και τηλεπικοινωνιών, εν όψει των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, συστήνει την επιλογή μετοχών με βάση ποιοτικά κριτήρια, στην μεσαία κεφαλαιοποίηση, μέσω εταιριών όπως η Άκτωρ, η Παντεχνική, ο Γερμανός, η Folli-Follie και η Intralot.

Εξάλλου, η επενδυτική επιτροπή της χρηματιστηριακής διατηρεί τη σύνθεση του ιδανικού χαρτοφυλακίου με ποσοστό 80% σε μετοχές, το 50% εξ αυτού σε ελληνικούς τίτλους και το υπόλοιπο σε ξένους

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου της Εθνικής, η Π&Κ Χρηματιστηριακή κάνει λόγο για άνοδο 8,8% στα προ φόρων κέρδη (μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας) στα 249 εκατ. ευρώ, έναντι του ποσού των 228,78 εκατ. της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι, καθώς και για άνοδο κατά 63,7% στα λειτουργικά κέρδη από τις κύριες δραστηριότητες, με το ποσό να διαμορφώνεται στα 168,02 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v