Εκτιμήσεις από Marfin για νέες συνδέσεις Panafon

Ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 139% κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα παρουσιάσουν οι νέες συνδέσεις της Vodafone Panafon, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, διαμορφώνοντας τον συνολικό αριθμό των συνδρομητών σε 3,57 εκατομμύρια.

Εκτιμήσεις από Marfin για νέες συνδέσεις Panafon
Άνοδο της τάξεως του 139% προβλέπει η Marfin Hellenic πως έχουν καταγράψει οι νέες συνδέσεις της Vodafone Panafon κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2003, διαμορφούμενες στις 182.000, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η αύξηση των νέων συνδέσεων τοποθετείται στο 11%.

Επιπλέον, η Marfin προβλέπει ιδιαίτερη άνοδο στον τομέα των συνδέσεων με συμβόλαιο, εκτιμώντας πως αφορούν στο 42% των νέων συνδέσεων.

Όπως σημειώνει η Marfin, οι εκτιμήσεις της βασίζονται αφενός στην επιτυχημένη καμπάνια του Vodafone Live και αφετέρου στη συνεργασία της εταιρίας με τη Γερμανός.

Δεδομένων των προαναφερθέντων μεγεθών, η Marfin εκτιμά πως ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών για τη Vodafone Panafon ανέρχεται στα 3,57 εκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17,2% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2002 και 5,4% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η Marfin καταλήγει πως παραμένει θετική για τη μετοχή της Vodafone Panafon, συμπληρώνοντας πως παρά το γεγονός ότι το ύψος των νέων συνδέσεων ουσιαστικά δεν παίζει σημαντικό ρόλο, τη στιγμή που η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας υπερβαίνει το 90%, μια δυνατή επίδοση στον τομέα των συνδέσεων με συμβόλαιο, σε συνδυασμό με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη, είναι ικανή να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμη ”ευφορία”.

Τέλος, σημειώνεται πως η Vodafone Panafon αναμένεται να ανακοινώσει αύριο τη συνδρομητική βάση της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v