Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Πρόστιμο στη MIG για Vivartia

Την επιβολή προστίμου ύψους 50.000 € στη Marfin Investment Group για παράβαση νομοθεσίας περί Δημοσίων Προτάσεων σε σχέση με τη Vivartia αποφάσισε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Κεφαλαιαγορά: Πρόστιμο στη MIG για Vivartia
Την επιβολή προστίμου ύψους 50.000 € στη Marfin Investment Group για παράβαση νομοθεσίας περί Δημοσίων Προτάσεων σε σχέση με τη Vivartia αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 476η/26.6.2008 συνεδρίασή του αποφάσισε:

• Την επιβολή προστίμου ύψους € 50.000 στην εταιρία «MARFIN INVESTMENT GROUP AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για παράβαση του ν.3461/2006 περί Δημοσίων Προτάσεων, όσον αφορά την προσήκουσα ενημέρωση των μετόχων. Συγκεκριμένα, ενώ στο πληροφοριακό δελτίο της δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της VIVARTIA είχε δηλώσει πρόθεση για διαγραφή των μετοχών της εν λόγω εταιρίας από το ΧΑ, εφόσον συγκέντρωνε ποσοστό άνω του 90%, αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής αποφάσισε την παραμονή της εταιρίας στο ΧΑ.

• Tην παροχή εξάμηνης προθεσμίας στις εταιρίες «ΑΛΥΣΙΔΑ», «ΕΛΛΑΤΕΞ» και «ΕΤΜΑ» προκειμένου εντός της προθεσμίας αυτής να άρουν τους λόγους που επιβάλλουν τη διαγραφή των μετοχών τους.

• Την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας της Ανώνυμης Εταιρίας Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών «ΑΛΚΗ» ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v