Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΘΕ: Παρουσίαση 45 εταιριών στο α΄ εξάμηνο 2008

Την Τρίτη 24 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα παρουσιάσεων εισηγμένων στην ΕΘΕ για το α΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Σε αυτή την περίοδο παρουσιάστηκαν 45 εταιρίες, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

ΕΘΕ: Παρουσίαση 45 εταιριών στο α΄ εξάμηνο 2008
Με την παρουσίαση του ομίλου Μυτιληναίου στην Ένωση Θεσμικών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου, έληξε το σχετικό πρόγραμμα παρουσιάσεων της ΕΘΕ για το α΄ εξάμηνο του έτους.

Σε αυτή την περίοδο παρουσιάστηκαν 45 εταιρίες, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο του θεσμού των παρουσιάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική πληροφόρηση για τους αναλυτές των εταιριών σχετικά με τις παρουσιασθείσες επιχειρήσεις και μέσω των δελτίων Τύπου και για το ευρύτερο επενδυτικό κοινό.

Επίσης η ένωση ευχαριστεί τους δημοσιογράφους των οικονομικών και πολιτικών εφημερίδων όπως επίσης και τις ιστοσελίδες του οικονομικού ηλεκτρονικού Τύπου για τη φιλοξενία των δελτίων Τύπου και για τον σχετικό τους σχολιασμό και εύχεται "καλό καλοκαίρι".

Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο με το πρόγραμμα της δεύτερης περιόδου του έτους το οποίο θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v