ΑΧΕ: ”Γραμμή” από διεθνείς αγορές για Σοφοκλέους

Κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές αναμένουν οι χρηματιστηριακές ότι θα λάβει η Σοφοκλέους, επισημαίνοντας το κλίμα ως θετικό, ενώ δεν αποκλείουν αποκόμιση κερδών. Στο επίκεντρο εκτιμάται ότι θα βρεθούν μετοχές όπως αυτή της 3Ε και της CosmΟΤΕ.

ΑΧΕ: ”Γραμμή” από διεθνείς αγορές για Σοφοκλέους
Η Marfin Hellenic αναμένει ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα συνεχίσουν να είναι η βασικότερη εξωτερική επιρροή της ελληνικής αγοράς.

Χωρίς ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα της Coca-Cola 3E εκτιμά η χρηματιστηριακή ότι θα είναι η εξαγγελθείσα εξαγορά αυστριακής εταιρίας εμφιάλωσης.

Ελκυστική αναφέρει την αποτίμηση της CosmΟΤΕ, διατηρώντας την τιμή-στόχο στα 13,1 ευρώ και τη σύσταση για αύξηση θέσεων, ενώ εκτιμά ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σημαντική αναμένει η EFG Eurobank Securities την επιρροή των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, δεδομένου και του χθεσινού αρνητικού κλεισίματός τους. Παρά το ότι το επενδυτικό κλίμα παραμένει θετικό, είναι πιθανό να εμφανιστεί αποκόμιση κερδών αν οι ξένες αγορές κινηθούν χαμηλότερα.

Τη συμπεριφορά του Γενικού Δείκτη πέριξ των 2.040 μονάδων αναμένει η Fortius Finance ώστε να καταλήξει σε συμπεράσματα, δεδομένης και της τρίτης αποτυχημένης απόπειρας της αγοράς να κατοχυρώσει τις 2.100 μονάδες.

Για τα επικείμενα αποτελέσματα της Εθνικής η χρηματιστηριακή εκτιμά πως δεν είναι σίγουρο ότι αυτά θα έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν την αγορά υψηλότερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν ήδη προεξοφληθεί.

* Τα reports των ΑΧΕ δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v