Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Ξεκινά η διαπραγμάτευση για Αστρα και Interfish

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της Αστρα ΑΕΕΧ και της Interfish Ιχθυοκαλλιέργειες αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη, μεταξύ άλλων, το διοικητικό συμβούλιου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ:Ξεκινά η διαπραγμάτευση για Αστρα και Interfish
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.000.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ” και των 3.574.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της Interfish Ιχθυοκαλλιέργειες στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση του διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α.

Επίσης, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.195.619 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε.” που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ”ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.”, ”Β.Ε.ΜΕΤ Α.Ε.” και ”Ε.ΒΙ.ΤΕ. Α.Ε.”.

Παράλληλα, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.384.240 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Γαλαξίδι και των νέων 37.067.336 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Chipita που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων μετοχών της εταιρίας.

Επιπλέον το δ.σ. του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή τίτλων Ελληνικού Δημοσίου εκδόσεως 1/4/2003 – 30/6/2003 και την εισαγωγή τίτλων της ΕΤΒΑbank εκδόσεων Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2003.

Παράλληλά, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε:

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΕ” από 0,30 σε 0,35 Ευρώ.

* Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.” από 2,38 σε 1,50 Ευρώ.

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΕΛΦΙΚΟ Α.Ε.Ε.” από 0,75 σε 0,78 Ευρώ.

* Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”FRIGOGLASS Α.B.E.Ε.” από 2 Ευρώ σε 1 Ευρώ.

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”PAPERPACK I. ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ” από 1,20 σε 2,40 Ευρώ.

Το Δ.Σ. καθόρισε την 23/7/03 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Κωτσόβολος με Ειδικό Διαπραγματευτή την PROTON AXEΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v