Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Buy με τιμή-στόχο 7,1€ από Deutsche Bank

Με σύσταση "buy" και τιμή-στόχο τα 7,1 ευρώ ανά μετοχή ξεκινά η Deutsche Bank (18/6) κάλυψη της μετοχής της Marfin Investment Group. Ο οίκος επισημαίνει την ελκυστικότητα της MIG με βάση την καθαρή αξία ενεργητικού.

MIG: Buy με τιμή-στόχο 7,1€ από Deutsche Bank
Με σύσταση "buy" και τιμή-στόχο τα 7,1 ευρώ ανά μετοχή ξεκινά η Deutsche Bank (18/6) κάλυψη της μετοχής της Marfin Investment Group.

Ο οίκος επισημαίνει την ελκυστικότητα της MIG με βάση την καθαρή αξία ενεργητικού, το diversification, το ιστορικό των μερισμάτων και την επικέντρωση στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της ΝΑ. Ευρώπης.

Η τιμή-στόχος είναι υψηλότερη κατά 31% των τρεχόντων επιπέδων ή 11% υψηλότερη της καθαρής αξίας ενεργητικού του πρώτου τριμήνου του 2008, χωρίς να συνυπολογίζεται η απόδοση από το ρευστό του ομίλου που εκτιμάται για το σύνολο του έτους στο 1,5 δισ. ευρώ.   

Στην έκθεση τα οφέλη των μετόχων χαρακτηρίζονται "προτεραιότητα" για τον όμιλο, ενώ αναφέρεται πως στοχεύονται αποδόσεις των κεφαλαίων στο 25% με τουλάχιστον το 50% των κερδών να κατευθύνεται στους μετόχους.

Η διοίκηση της MIG έχει επίσης δηλώσει, αναφέρει η Deutsche Bank, πως θα πληρώσει ένα ακόμη "ικανοποιητικό" μέρισμα, σε αναντιστοιχία με την κατάσταση στην αγορά. Η μερισματική απόδοση για το 2008  προβλέπεται στο 6%.

Η μετοχή της MIG ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 5,68 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v