Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola: Στα 19 ευρώ "κόβει" την τιμή η M.S.

Στα 19 ευρώ ανά μετοχή, από 25 ευρώ προηγουμένως, μείωσε την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Morgan Stanley, με έκθεσή της στις 17/6, στην οποία διατηρεί τη σύσταση “underweight”.

Coca Cola: Στα 19 ευρώ κόβει την τιμή η M.S.
Στα 19 ευρώ ανά μετοχή, από 25 ευρώ προηγουμένως, μείωσε την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Morgan Stanley, με έκθεσή της στις 17/6, στην οποία διατηρεί τη σύσταση “underweight”, θεωρώντας ότι η εταιρία έχει να αντιμετωπίσει ορισμένες σοβαρές προκλήσεις.

Αν και μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην προειδοποίηση της περασμένης εβδομάδας ήταν έκτακτα (απεργία μεταφορέων στην Ελλάδα, κακές καιρικές συνθήκες και δυσκολίες στην τιμολόγηση στη Ρωσία), ο οίκος ανησυχεί για την ικανότητα της εταιρίας να επιτύχει αύξηση των EBIT κατά 15% στο β΄ εξάμηνο και τους μακροπρόθεσμους στόχους ανάπτυξης του 2009.

Η χαμηλότερη ζήτηση και το κόστος των πρώτων υλών είναι σημαντικοί παράγοντες ανησυχίας, αναφέρει η Morgan Stanley, ενώ επισημαίνει ότι η αποτίμηση θα μπορούσε να κινηθεί χαμηλότερα δεδομένων των κινδύνων που βρίσκονται εν όψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v