Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: "Θετικό το guidance", λέει η Citi

Ως «ξεκάθαρα θετικό» χαρακτηρίζει η Citi (13/6) το guidance της Φουρλής για την τρέχουσα χρήση, ενώ θεωρεί πως η εταιρεία αποτελεί ένα από τα καλύτερα growth stories σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φουρλής: Θετικό το guidance, λέει η Citi
Ως «ξεκάθαρα θετικό» χαρακτηρίζει η Citi (13/6) το guidance της Φουρλής για την τρέχουσα χρήση, σημειώνοντας πως υποδηλώνει περιθώριο ανόδου από τις εκτιμήσεις του διεθνούς οίκου αλλά και του consensus.

Ωστόσο, η μετοχή της εταιρείας υποχώρησε κατά 5%, που, σύμφωνα με την Citi, θα μπορούσε να αποδοθεί στην υποβάθμιση του guidance της Coca Cola, αν και θεωρεί πως η προειδοποίηση της 3E έχει περιορισμένη άμεση επίπτωση στο outlook για την Φουρλής.

Η Citi σημειώνει επίσης ότι το guidance της εταιρείας τείνει να είναι συντηρητικό, αν ληφθεί υπ' όψιν ότι κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, το guidance της Φουρλής έκανε λόγο για πωλήσεις 600 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 50 εκατ. ευρώ, και τελικώς εμφάνισε πωλήσεις 670 εκατ. ευρώ και κέρδη 65 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, ο οποίος διατηρεί αμετάβλητη την τιμή στόχο των 25,5 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση “buy”, η Φουρλής παραμένει ένα από τα καλύτερα growth stories στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v