ΑΧΕ: Νέα άνοδος και ενδιαφέρον για Cosmote

Συνέχιση της ανοδικής τάσης εκτιμούυν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, επισημαίνοντας όμως ότι θα χρειαστεί και η ώθηση από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η μετοχή της Cosmote, που χθες ξάφνιασε ευχάριστα με την ανακοίνωση των συνδρομητών της για το β΄ τρίμηνο.

ΑΧΕ: Νέα άνοδος και ενδιαφέρον για Cosmote
Συνέχιση της ανοδικής κίνησης εκτιμά για σήμερα η Marfin Hellenic, καθώς η επενδυτική ψυχολογία παραμένει θετική, ενώ οι ξένες αγορές παραμένουν ο βασικός παράγοντας εξωτερικής επιρροής.

Για τις συνδέσεις τριμήνου της Cosmote η Marfin επισημαίνει ότι ήταν πολύ πάνω από τις εκτιμήσεις, προσθέτοντας ότι διαπραγματεύεται με discount έναντι της αγοράς και έναντι των αντίστοιχων ευρωπαϊκών εταιριών. Ετσι, η χρηματιστηριακή διατηρεί τη θετική σύσταση για απόδοση μεγαλύτερη της αγοράς και την τιμή-στόχο στα 13,1 ευρώ.

Το βελτιωμένο επενδυτικό αίσθημα σε συνδυασμό με τις θετικές τάσεις στις διεθνείς αγορές θα επιτρέψουν στο Χ.Α. να κινηθεί ανοδικότερα, εκτιμά η EFG Eurobank.

Την εκτίμηση ότι, αν το επιτρέψουν και τα διεθνή χρηματιστήρια, ο Γενικός Δείκτης θα ξεπεράσει τις 2.060 μονάδες μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιέχει το report της Fortius Finance για την τεχνική ανάλυση του Δείκτη. Στο πρωινό της report, η ίδια χρηματιστηριακή εκτιμά ότι ο Γ.Δ. για σήμερα θα αποπειραθεί να απορροφήσει την προσφορά στα τρέχοντα επίπεδα προτού επιχειρήσει επόμενη άνοδο.

* Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v