Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank:Διατηρεί στόχο, σύσταση για ΟΠΑΠ

Τη σύσταση buy και την τιμή-στόχο στα 10,1 ευρώ διατηρεί η Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Ιουλίου, ενώ παράλληλα περιμένει αύξηση των EBITDA της εταιρίας κατά 13% το δεύτερο τρίμηνο, έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.

Deutsche Bank:Διατηρεί στόχο, σύσταση για ΟΠΑΠ
Στα 10,1 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Ιουλίου, καθώς και τη σύσταση buy, ενώ όσον αφορά στο β΄ τρίμηνο, τα EBITDA αναμένεται να σημειώσουν άνοδο 13% σε σχέση με πέρυσι.

Ειδικότερα, η Deutsche Bank εκτιμά ότι τα EBITDA του ΟΠΑΠ στο β΄ τρίμηνο αναμένεται να αυξηθούν κατά 13% σε ετήσια βάση, διαμορφούμενα στα 115 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 71 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 11% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ανακοινώσει πως τα έσοδα του δευτέρου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 15,1% σε σχέση με πέρυσι, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις της τράπεζας μόλις κατά 0,8%. Τα έσοδα από τα αθλητικά στοιχήματα στο δεύτερο τρίμηνο ήταν υψηλότερα κατά 10,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ωθούμενα κυρίως από το Στοίχημα και λιγότερο από το ΠΡΟ-ΠΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v