Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: "Πράσινο φως" σε Γερολυμάτο στο αυριανό Δ.Σ.

Η αίτηση της εταιρίας Γερολυμάτος για εισαγωγή στην κατηγορία της μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χ.Α. αναμένεται να λάβει το πράσινο φως στο αυριανό Δ.Σ. του Χ.Α. Φάκελο για εισαγωγή στην ΕΝ.Α. έχει υποβάλει η Hypertech. 

ΧΑ: Πράσινο φως σε Γερολυμάτο στο αυριανό Δ.Σ.
Η αίτηση της εταιρίας Γερολυμάτος για εισαγωγή στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χ.Α. αναμένεται να λάβει το "πράσινο φως" στο αυριανό Δ.Σ. του χρηματιστηρίου και εν συνεχεία θα περιμένει την οριστική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Πρόκειται για την πρώτη αίτηση εισαγωγής για οργανωμένη αγορά, που πραγματοποιείται μέσα στο 2008, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει αντίστοιχος φάκελος της εταιρίας Exalco, ο οποίος επίσης περιμένει την έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Όσον αφορά στην Εναλλακτική Αγορά του χρηματιστηρίου, αρκετές εταιρίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εισαγωγή σε αυτή. Ωστόσο, μόνο μία, η Hypertech, έχει ήδη υποβάλει τον φάκελό της στο Χ.Α.

Η επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης εταιριών της ΕΝ.Α. αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου, καθώς έως τότε τα αρμόδια στελέχη θεωρούν ότι οι υποβληθέντες φάκελοι θα είναι περισσότεροι.

Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το 2008 αναμένεται να κλείσει με τουλάχιστον 15 εταιρίες να διαπραγματεύονται στην Εναλλακτική Αγορά του χρηματιστηρίου.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v