Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από τις ξένες αγορές

Ελλείψει ειδήσεων οι ευρωπαϊκές αγορές θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από τις ξένες αγορές
Ελλείψει ειδήσεων οι ευρωπαϊκές αγορές θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

Λόγω της απουσίας σημαντικών ειδήσεων το Χρηματιστήριο της Αθήνας θα αναζητήσει κατεύθυνση από το άνοιγμα των ευρωπαϊκών χρηματιστηριακών αγορών, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία θεωρεί πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

Μία θετική αντίδραση, έπειτα από συνολικές απώλειες 4,2% που καταγράφηκαν σε διάστημα δύο συνεδριάσεων, δεν μπορεί να αποκλειστεί, σύμφωνα με την Alpha Finance.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,88%, καταγράφοντας πτώση για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, ακολουθώντας την αδύναμη πορεία των ευρωπαϊκών και αναδυόμενων αγορών. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 263 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v