Εκτιμήσεις Dresdner Kleinwort για CosmΟΤΕ, Panafon

Την CosmΟΤΕ ξεχωρίζει ως κορυφαία επιλογή της στον ελληνικό κλάδο κινητής τηλεφωνίας η Dresdner Kleinwort Wasserstein, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Dow Jones Newswires, ενώ θετικές είναι και οι εκτιμήσεις της για την Vodafone-Pamafon. Οι συστάσεις και οι τιμές- στόχοι.

Εκτιμήσεις Dresdner Kleinwort για CosmΟΤΕ, Panafon
Η CosmΟΤΕ αποτελεί την κορυφαία επιλογή της Dresdner Kleinwort Wasserstein από τον ελληνικό κλάδο κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Dow Jones Newswires, ενώ θετικά είναι τα σχόλιά της και για τη Vodafone Panafon.

Ειδικότερα, η Dresdner Kleinwort Wasserstein, που είναι ο επενδυτικός βραχίονας της Dresdner Bank, κάνει λόγο για ελκυστική αποτίμηση της CosmΟΤΕ και εύρωστη ταμειακή εισροή, που έχουν ως αποτέλεσμα μερισματική απόδοση ύψους 3,8%.

Παράλληλα, ο γερμανικός επενδυτικός οίκος συνιστά ”buy”, δίνοντας τιμή-στόχο τα 12 ευρώ για την Cosmote.

Οσον αφορά στην Vodafone Panafon, η Dresdner Kleinwort Wasserstein σχολιάζει ότι οι προοπτικές αύξησης του μεριδίου συμμετοχής της μητρικής Vodafone στην ελληνική θυγατρική είναι καλές, προειδοποιώντας ωστόσο ότι ”η ιστορία αποδεικνύει ότι η Vodafone δεν πρόκειται να είναι γενναιόδωρη”.

Παράλληλα, η Dresdner Kleinwort Wasserstein επισημαίνει ότι η πολιτική της εταιρίας επικεντρώνεται σε υψηλότερης ποιότητας συνδρομητές, έχει διττά αποτελέσματα, καθώς το στοιχείο αυτό οδηγεί στη βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης με το Vodafone Live, το οποίο αποτελεί και την πιο ελκυστική υπηρεσία.

Ωστόσο, προειδοποιεί ότι μπορεί να οδηγήσει και σε πιέσεις του περιθωρίου βραχυπρόθεσμα. Η Dresdner Kleinwort Wasserstein δίνει τη σύσταση add για την Vodafone Panafon, με τιμή-στόχο τα 6,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v