Πράσινο φως για ΟΛΠ, δημόσια προσφορά σε HellasCan

Το πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση εξαγοράς της Hellas Can, την εισαγωγή του ΟΛΠ και της Γιουρομπρόκερς Μεσίτες Ασφαλίσεων ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Κεφαλαιαγορά.

Πράσινο φως για ΟΛΠ, δημόσια προσφορά σε HellasCan
Το πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της εταιρίας Societe De Participations Carnaudmetalbox Investments SAS για την απόκτηση των μετοχών της εταιρίας Hellas Can ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Επίσης, εγκρίθηκε η διάθεση υφιστάμενων μετοχών κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου με δημόσια εγγραφή, με σκοπό την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή με σκοπό την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας Γιουρομπρόκερς Μεσίτες Ασφαλίσεων στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης, η Κεφαλαιαγορά αποφάσισε τον διορισμό χρηματιστηριακού εκπροσώπου της εταιρίας Σάρρος Χρηματιστηριακή και την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας Leader Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ κατόπιν σχετικής απόφασης της γενικής συνέλευσης της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v