Συσσώρευση, Τηλέτυπο και ΟΤΕ ”βλέπουν” οι ΑΧΕ

Συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές ότι θα επιδείξει και σήμερα η ελληνική αγορά, ενώ πιθανή θεωρούν την πίεση στη μετοχή της Τηλέτυπος, ως αποτέλεσμα και της πιθανολογούμενης παραίτησης Χατζηνικολάου.

Συσσώρευση, Τηλέτυπο και ΟΤΕ ”βλέπουν” οι ΑΧΕ
Στο ίδιο μοτίβο εκτιμά στο πρωινό της report η Marfin Hellenic ότι θα κινηθεί η αγορά, με κυρίαρχες τις τάσεις συσσώρευσης και με τις ξένες αγορές να αποτελούν τον κύριο καθοριστικό παράγοντα βραχυπρόθεσμα.

Ως πιθανή εκτιμά την πίεση στη μετοχή της Τηλέτυπος η ίδια χρηματιστηριακή, στηρίζοντας την εκτίμησή της σε ”δημοσιεύματα”, τα οποία αφορούν την παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel, Ν. Χατζηνικολάου.

Εξάλλου, η Marfin Hellenic, σε ό,τι αφορά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου σύμφωνα με την οποία ο Οργανισμός πρέπει να σταματήσει τα εκπτωτικά του πακέτα, επισημαίνει ότι το θέμα χρήζει αυξημένης προσοχής, όμοιας με αυτή που αξίζει το θέμα της Ρουμανίας.

Μικτή αναμένει τη σημερινή συνεδρίαση στο πρωινό της report η EFG Eurobank Securities, ενώ οι διεθνείς τάσεις εξακολουθούν να ασκούν τις σημαντικές επιρροές τους στην εληνική αγορά.

* Τα reports των ΑΧΕ δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v