Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Entersoft: Πρεμιέρα στο ΧΑ με κέρδη 17,06% (upd)

Στα 2,95 ευρώ έκλεισε η μετοχή της Entersoft την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στο Χ.Α., καταγράφοντας κέρδη της τάξεως του 17,06%.

Entersoft: Πρεμιέρα στο ΧΑ με κέρδη 17,06% (upd)
Στα 2,95 ευρώ έκλεισε η μετοχή της Entersoft την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στο Χ.Α., καταγράφοντας κέρδη της τάξεως του 17,06%.

Η μετοχή της εταιρίας ξεκίνησε στα 2,52 ευρώ.

Η Entersoft προωθεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στις γειτονικές βαλκανικές αγορές την διετία 2008-09.

Μέρος του επενδυτικού σχεδίου θα χρηματοδοτηθεί από τα κεφάλαια ύψους 0,9 εκατ. ευρώ που άντλησε η Entersoft από την εισαγωγή της στην ΕΝ.Α. και το υπόλοιπο από ίδιους πόρους και τραπεζικό δανεισμό.

Σημειώνεται, ότι η Entersoft εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ιδιωτική τοποθέτηση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Μαΐου και συνολικά διατέθηκαν 366.000 μετοχές στην τιμή των 2,52 ευρώ ανά μετοχή. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας ανέρχεται σε 11,23 εκατ. ευρώ. 

Σύμβουλος έκδοσης της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά, ο κύριος Σπύρος Ι. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μια μέρα – σταθμό στην εξέλιξη της Entersoft, ένα ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, που ελπίζουμε να συμβαδίσει με την επέκταση της Εναλλακτικής Αγοράς σε ακόμα περισσότερες εταιρίες.

Σας καλωσορίζω στην Εναλλακτική Αγορά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ευόδωση των αναπτυξιακών σας στόχων. Ελπίζω να είναι τόσο υψηλοί, ώστε σύντομα να σας έχουμε προσκεκλημένους, στην αίθουσα αυτή για την είσοδό σας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών».

Από την πλευρά της Entersoft, ο κύριος Παντελής Νικολόπουλος, Πρόεδρος της εταιρίας, είπε: «Όντως η εισαγωγή της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη της εταιρίας μας. Η Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ανάπτυξη δυναμικών νέων επιχειρήσεων όπως η Entersoft που εισάγεται σε λιγότερο από έξι χρόνια από την ίδρυσή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω και εσάς αλλά και τους μετόχους μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να επιδιώκουμε την ανάπτυξη της εταιρίας μας και βέβαια την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v