Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέα τιμή στα 17,5 ευρώ από Marfin

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για την Intralot, στα 17,5 από 16,7 ευρώ δίνει η Marfin Analysis σε έκθεσή της όπου χαρακτηρίζει "καλά" τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, ενώ διατηρεί σύσταση "buy". Πώς σχολιάζουν το Q1 Citi, Proton.

Intralot: Νέα τιμή στα 17,5 ευρώ από Marfin
Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για την Intralot, στα 17,5 από 16,7 ευρώ δίνει η Marfin Analysis σε έκθεσή της, όπου χαρακτηρίζει "καλά" τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, ενώ διατηρεί σύσταση "buy" για τη μετοχή
 
Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι μετά και τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου εκτιμά πως η Intralot θα εμφανίσει αύξηση των εσόδων κατά 41,7% στο 1,183 δισ. ευρώ, των EBITDA κατά 15,7% στα 293,5 εκατ. ευρώ και των καθαρών κερδών κατά 13,8% στα 127,8 εκατ. ευρώ στη φετινή χρήση. 

Η μέση ετήσια αύξηση των εσόδων και των κερδών έως το 2011 υπολογίζεται στο 11,5% και στο 13,3% αντίστοιχα.   

Παράλληλα, η Marfin συνυπολογίζει στο μοντέλο της, πιθανότητα 50% στο ενδεχόμενο η κοινοπραξία της Intralot να κερδίσει και πάλι τη σύμβαση στην Τουρκία. Αυτή η πιθανότητα (1,25 ευρώ) αντανακλάται στην τιμή-στόχο που δίνει για τη μετοχή.

Εν τω μεταξύ, η Citi, η οποία χαρακτηρίζει μικτά τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, διατηρεί τη σύσταση "buy" και την τιμή-στόχο των 14,20 ευρώ για τη μετοχή της Intralot, σημειώνοντας ότι θεωρεί πως η σύναψη νέων συμβολαίων θα ωθήσει την τιμή της μετοχής πιο κοντά στην τιμή-στόχο που η ίδια έχει θέσει.

Παράλληλα, προχωρά σε μικρή αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών της για τις χρήσεις 2008 - 2010, τονίζοντας ωστόσο πως οι χαμηλότερες προβλέψεις της είναι υψηλότερες από το guidance της διοίκησης της Intralot για το 2008.

Η Proton Bank, από την πλευρά της, επαναδιατυπώνει τη σύσταση "neutral" για την Intralot, σημειώνοντας πως η έλλειψη momentum σε επίπεδο κερδοφορίας φέτος, σε συνδυασμό με το ρίσκο που σχετίζεται με την ανανέωση της σύμβασης στην Τουρκία, αντισταθμίζει τις προοπτικές από τη σύναψη νέων συμβάσεων.

Επίσης, θεωρεί πως η επερχόμενη διαδικασία για το τουρκικό Στοίχημα ενδεχομένως να επιβαρύνει τις βραχυπρόθεσμες επιδόσεις της μετοχής της, ωστόσο μια πιθανή νίκη στον διαγωνισμό θα οδηγήσει σε re-rating.

Η χρηματιστηριακή προχωρά σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τη χρήση του 2008, προβλέποντας πωλήσεις ύψους 1,23 δισ. ευρώ και καθαρά κέρδη ύψους 128,3 εκατ. ευρώ, έναντι του στόχου της διοίκησης της Intralot για πωλήσεις ύψους 1,15 δισ. ευρώ και για καθαρά κέρδη 125 εκατ. ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v