UBS: ”Κοντά στην τιμή-στόχο μας η Coca Cola 3E”

Στα 16 από 15,3 ευρώ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για την 3Ε η UBS (3/7). Ταυτόχρονα, υποβάθμισε τη σύστασή της από buy σε neutral, προκειμένου να αποτυπώσει τη μικρότερη πλέον απόσταση που έχει να διανύσει από τα τρέχοντα επίπεδα ο τίτλος μέχρι την τιμή-στόχο.

UBS: ”Κοντά στην τιμή-στόχο μας η Coca Cola 3E”
Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου (στα 16 από 15,3 ευρώ) για τη μετοχή της Coca Cola 3E προχώρησε ο οίκος UBS στις 3 Ιουλίου, αναθεωρώντας ταυτόχρονα τη σύστασή του από buy σε neutral.

Η καθοδική αναθεώρηση της σύστασης αποδίδεται από τους αναλυτές του οίκου στη μικρότερη απόσταση που έχει πλέον η μετοχή, μετά το πρόσφατο ράλι, μέχρι να φτάσει την τιμή-στόχο των 16 ευρώ. Να σημειωθεί ότι κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, η μετοχή της 3Ε κινήθηκε πέριξ των 14,8 ευρώ.

Η UBS αναφέρει ακόμη ότι η επίδοση του τίτλου της 3Ε από τις αρχές Απριλίου (+30%) ξεπέρασε τους λοιπούς ανά τον κόσμο εμφιαλωτές της Coca Cola αλλά και την ίδια την Coca Cola.

Για το εξάμηνο της εταιρίας, ο οίκος αναφέρει πως δεν τροποποιεί τις εκτιμήσεις του, ενώ υπενθυμίζει ότι αναμένει ανάκαμψη στη δυναμική των πωλήσεων, μετά το –8% του α΄ τριμήνου.

Για το σύνολο του 2003, η UBS εκτιμά τις πωλήσεις στα 4,314 δισ. ευρώ, τα EBITDA στα 640,3 εκατ. ευρώ και το P/E στο 19,1. Για το 2004 οι πωλήσεις υπολογίζονται στα 4,679 δισ. ευρώ, τα EBITDA στα 710 εκατ. ευρώ και το P/E στο 15,3.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v