Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Διατηρεί "buy" η Citi

Την τιμή-στόχο των 25,5 ευρώ και τη σύσταση "buy" για τη μετοχή της Φουρλής διατηρεί η Citi σε έκθεσή της, μετά τα αποτελέσματα τριμήνου, ενώ σημειώνει ότι είναι ένα από τα καλύτερα "growth stories" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φουρλής: Διατηρεί buy η Citi
Την τιμή-στόχο των 25,5 ευρώ και τη σύσταση "buy" για τη μετοχή της Φουρλής διατηρεί η Citi σε έκθεσή της, μετά τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας, ενώ σημειώνει ότι είναι ένα από τα καλύτερα "growth stories" στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  

Τα κέρδη της εταιρίας στο α΄ τρίμηνο εμφανίστηκαν ισχυρά, τονίζει ο οίκος, παρά διάφορους αρνητικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και οι απεργίες στα ελληνικά λιμάνια. Σε αναπροσαρμοσμένη βάση, η Citi εκτιμά τα καθαρά κέρδη στα 9,8 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 40%. 

Η Citi τονίζει ότι θεωρεί πως τα χειρότερα έχουν περάσει για τη μετοχή, μετά την υποχώρηση κατά 30%, και αναμένεται ένα ισχυρό 2008 για την εταιρία μετά το άνοιγμα του δεύτερου IKEA στην Αθήνα. 

Ο οίκος υπολογίζει ότι τα καθαρά κέρδη της εταιρίας θα εμφανίσουν μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 25% έως το 2010, τονίζοντας ότι η μετοχή είναι ένα από τα καλύτερα "growth stories" στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v