Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στόχος από Goldman- Εθνική P&K

Σε αναβάθμιση τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ προχωρά οι Goldman Sachs (27/5), διατηρώντας τον ελληνικό όμιλο στην “conviction buy list”. Αναβάθμιση και από Εθνική P&Κ.

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στόχος από Goldman- Εθνική P&K
Σε αναβάθμιση τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 31,8 ευρώ (από 30,7) προχωρά η Goldman Sachs σε έκθεσή της στις 27/5, ενώ διατηρεί τον ελληνικό όμιλο στην “conviction buy list”.

Ο οίκος χαρακτηρίζει ως «ισχυρά» τα οικονομικά μεγέθη α’ τριμήνου της ελληνικής εταιρείας, προβλέποντας ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών από Kino και Στοίχημα θα ενισχυθεί 14% και 16% αντίστοιχα, έναντι προηγούμενης πρόβλεψης για άνοδό τους 10% και 12%.

Ως βασικός κίνδυνος στην τιμή στόχο που έχει θέσει η Goldman Sachs θεωρεί την απελευθέρωση της αγοράς στοιχήματος στην Ελλάδα, η οποία, όμως, δεν αναμένεται πριν από το 2020.

-- «Ικανοποίηση» και από Merrill Lynch

Διατήρηση της σύστασης “neutral” για τη μετοχή του ΟΠΑΠ από την Merrill Lynch (έκθεση στις 28/5), όπου τονίζει ότι η αύξηση κερδών α’ τριμήνου ξεπέρασε τον μέσο όρο των προβλέψεων της αγοράς.

Ο οίκος προχωρά σε αναβάθμιση των προβλέψεών του για τα κέρδη ανά μετοχή φέτος, καθώς αναμένει, πλέον, ενίσχυσή τους κατά 11,7% στα 219 σεντς ανά μετοχή και περαιτέρω ενίσχυση 9,5% το 2009 στα 220 σεντς ανά μετοχή.

------Μικρή αύξηση από Εθνική P&K

Στα 30 από 29,5 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Εθνική P&K διατηρώντας τη σύσταση overweight. Για ισχυρή ανάπτυξη των παιχνιδιών- κλειδιών κάνει λόγο η χρηματιστηριακή, εκτιμώντας ότι η επίδοση αυτή των παιχνιδιών θα μπορούσε να συνεχιστεί και στους επόμενους μήνες.

Κατά την εκτίμηση της Εθνικής, P&K η διοίκηση του Οργανισμού κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Επιπρόσθετα, η γεωγραφική επέκταση τώρα φαίνεται να μην είναι και τόσο μακρινή πιθανότητα και θα μπορούσε να παράξει συνέργιες αν σχεδιαστεί προσεκτικά. 
    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v