Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Θετικό α' τρίμηνο προβλέπει η Goldman

Άνοδο των EBITDA κατά 9% σε ετήσια βάση και ρυθμό ενίσχυσης των εσόδων κατά 28% προβλέπει για τη ΔΕΗ η Goldman Sachs σε έκθεσή της στις 22/5, εν όψει της ανακοίνωσης των μεγεθών της ελληνικής Επιχείρησης στις 27/5.

ΔΕΗ: Θετικό α τρίμηνο προβλέπει η Goldman
Άνοδο EBITDA κατά 9% σε ετήσια βάση και ρυθμό ενίσχυσης των εσόδων κατά 28% προβλέπει για τη ΔΕΗ η Goldman Sachs σε έκθεσή της στις 22/5, εν όψει της ανακοίνωσης των μεγεθών της ελληνικής Επιχείρησης στις 27/5.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, θετική επίδραση στα μεγέθη της ΔΕΗ προσφέρουν οι δύο αυξήσεις τιμολογίων το 2007, η οποία, όμως, «αποδυναμώνεται» ελαφρά από την αύξηση του κόστους, τις αγορές ενέργειας, τα κόστη του CO2 και από μια σειρά απεργιών που ανάγκασαν τη ΔΕΗ να αυξήσει την παραγωγή από λιγότερο αποδοτικές μονάδες.

Η G.S. διατηρεί την τιμή-στόχο στα 34 ευρώ και τη σύσταση «neutral» για τη μετοχή της ΔΕΗ, υπογραμμίζοντας ότι μεταξύ των κινδύνων για τον ελληνικό όμιλο περιλαμβάνονται οι αλλαγές στο υπάρχον νομικό πλαίσιο λειτουργίας, το κόστος για το CO2 καθώς και η πορεία των τιμών των εμπορευμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v