Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Μικρή αύξηση κερδών, βλέπει η Marfin

Σημαντική αύξηση εσόδων, αλλά οριακή μόνο άνοδο κερδοφορίας αναμένει η Marfin ότι θα ανακοινώσει η Intralot για το τρίμηνο. Τι αναφέρουν οι συγκλίνουσες προβλέψεις.

Intralot: Μικρή αύξηση κερδών, βλέπει η Marfin
Σημαντική αύξηση εσόδων αλλά οριακή μόνο άνοδο κερδοφορίας αναμένει η Marfin ότι θα ανακοινώσει η Intralot για το τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαΐου, η Marfin Analysis προβλέπει τα κέρδη στα 34,28 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 0,4%, με τα έσοδα να κινούνται πάνω από τα 248,15 εκατ. ευρώ και να σημειώνουν αύξηση κατά 38%.

Εξάλλου, αυξημένα κατά 39,1% (έως τα 250,1 εκατ. ευρώ) αναμένουν τα έσοδα οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις του πρακτορείου Bloomberg, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Eurobank Sec. Τα EBITDA αναμένονται στα 76,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3,2% ,και τα κέρδη μετά από φόρους στα 34,7 εκατ. ευρώ.

Η Εθνική-Π&Κ από την πλευρά της αναμένει βελτίωση των καθαρών κερδών της Intralot κατά 2,2% στα 34,9 εκατ. ευρώ και ενίσχυση του κύκλου εργασιών της κατά 37,7% στα 248 εκατ. ευρώ κατά το α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί αμετάβλητες την τιμή-στόχο των 14 ευρώ και την σύσταση “overweight” για την Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v