Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Hold η σύσταση από τη Deutsche Bank

Σε περικοπή της σύστασης (“hold” από “buy”) αλλά και σε αύξηση της τιμής στόχου στα 24 από 23,1 ευρώ προχωρά η Deutsche Bank για τη μετοχή της Frigoglass. Στα 28 ευρώ αυξάνει την τιμή η Proton Bank.

Σε περικοπή της σύστασης (“hold” από “buy”) αλλά και σε αύξηση της τιμής στόχου στα 24 από 23,1 ευρώ προχωρά η Deutsche Bank για τη μετοχή της Frigoglass.

Στην έκθεση με ημερομηνία 22 Μαΐου, η Deutsche Bank αναφέρει πως η αξία που προστίθεται από το deal στην Τουρκία είναι περιορισμένη δεδομένης της ανόδου των τιμών των εμπορευμάτων το ότι το premium της μετοχής έναντι του ευρωπαϊκού βιομηχανικού κλάδου έχει διευρυνθεί υπολογίσιμα και του ότι τα περιθώρια του 2009 θα μπορούσαν να βρεθούν υπό πίεση λόγω του κόστους των εμπορευμάτων και του προσωπικού.

Εξάλλου, σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Frigoglass, στα 28 ευρώ ανά μετοχή, από 27 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Proton Bank, με έκθεσή της στις 23 Μαΐου, στην οποία αναφέρει ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το α’ τρίμηνο ήταν πολύ καλά, παρά την άνοδο των τιμών των εμπορευμάτων. Η σύσταση για την μετοχή της εταιρείας διατηρείται σε “outperform”.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v