Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική-Π&Κ: Τι προβλέπει για Q1 ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα α' τριμήνου της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ καταθέτει η Εθνική-Π&Κ σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "underweight" για την πρώτη και "overweight" για τη δεύτερη.

Εθνική-Π&Κ: Τι προβλέπει για Q1 ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα α' τριμήνου της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ καταθέτει η Εθνική-Π&Κ σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "equalweight" για την πρώτη και "overweight" για τη δεύτερη.

Ειδικότερα για την ΕΥΔΑΠ, η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση των εσόδων κατά 3,8% στα 86,3 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο, με τα EBITDA να εμφανίζονται αυξημένα κατά 3,3% στα 12,1 εκατ. ευρώ. Στα 3,2 εκατ. ευρώ εκτιμά ότι θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη, αυξημένα κατά 3,1%. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι διατηρεί τιμή-στόχο στα 9,3 ευρώ για την ΕΥΔΑΠ.

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 30 Μαίου. 

Για την ΕΥΑΘ, η Εθνική-Π&Κ προβλέπει αύξηση των εσόδων κατά 11,1% σε ετήσια βάση, στα 17,4 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 5,2% στα 3,65 εκατ. ευρώ. Στα 1,4 εκατ. ευρώ "βλέπει" τα καθαρά κέρδη της εταιρίας, με ρυθμό αύξησης 4,4%.     

Η Εθνική-Π&Κ διατηρεί σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο στα 6 ευρώ για την ΕΥΑΘ, αν και αναφέρει ότι είναι βέβαιο πως θα προχωρήσει σε αύξηση της τιμής-στόχου μετά την παρουσίαση του αναθεωρημένου business plan της εταιρίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα Ιουνίου.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v