Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑLPHA: Πτώση 25% στα κέρδη "βλέπουν" οι αναλυτές

Υποχώρηση των καθαρών κερδών Q1 της Alpha Bank κατά 25% στα 191,8 εκατ. ευρώ αναμένουν αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Sec.

ΑLPHA: Πτώση 25% στα κέρδη βλέπουν οι αναλυτές
Υποχώρηση των καθαρών κερδών α΄ τριμήνου της Alpha Bank κατά 25% στα 191,8 εκατ. ευρώ αναμένουν αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Sec.

Σε προσαρμοσμένη βάση, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας (εξαιρουμένου του κέρδους που ενέγραψε πέρυσι από την πώληση της ασφαλιστικής θυγατρικής της στην ΑΧΑ) αναμένεται ότι θα εμφανίζουν άνοδο της τάξης του 10%.

Η Eurobank Sec. σημειώνει πως οι δικές της εκτιμήσεις είναι 1,7% χαμηλότερες του consensus σε επίπεδο καθαρής κερδοφορίας (188,57 εκατ. ευρώ), ενώ αναμένει βελτίωση των προσαρμοσμένων καθαρών κερδών κατά 8%.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους, όπως προβλέπει η Eurobank Sec., θα εμφανίζονται ενισχυμένα κατά 18% στα 426 εκατ. ευρώ (428,3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το consensus του Bloomberg), τα έσοδα από αμοιβές κατά 4% στα 112 εκατ. ευρώ (114 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Bloomberg) και οι προμήθειες κατά 12% στα 70 εκατ. ευρώ (70,4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το consensus του Bloomberg).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v