Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι εκτιμά η Euroxx για το α΄ 3μηνο ΜΟΗ - ΕΥΔΑΠ

Άνοδο 31% στα καθαρά κέρδη της Motor Oil και βελτίωση των καθαρών κερδών της ΕΥΔΑΠ κατά 6,1% αναμένει για το α΄ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Euroxx Sec.

Τι εκτιμά η Euroxx για το α΄ 3μηνο ΜΟΗ - ΕΥΔΑΠ
Βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της Motor Oil και της ΕΥΔΑΠ αναμένει για το α΄ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Euroxx Sec. Πιο αναλυτικά:

Άνοδο της τάξης του 31% εκτιμά η Euroxx Sec. (20/5) ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Motor Oil το α΄ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης και θα διαμορφωθούν στα 34 εκατ. ευρώ, έναντι 26 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ενισχυθεί κατά 34,6%, στα 1.087,75 εκατ. ευρώ, από 808,1 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι η Motor Oil θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το α΄ τρίμηνο στις 29 Μαΐου, πριν από την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή της έκθεση (20/5) η Euroxx Sec. αναφέρει την εκτίμησή της για βελτίωση των καθαρών κερδών της ΕΥΔΑΠ κατά 6,1% στα 3,3 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, από 3,1 εκατ. ευρώ πέρυσι. Ο συνολικός κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι υψηλότερος κατά 2,8%, στα 85,6 εκατ. ευρώ, από 83,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της ΕΥΔΑΠ θα ανακοινωθούν στις 30 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v