Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό

Το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς αγορές θα έχει για μία ακόμα συνεδρίαση το Χ.Α. λόγω της ισχνής ροής ειδήσεων, με τους αναλυτές να βλέπουν σταθεροποιητικές διαθέσεις στην ελληνική αγορά. Μυτιληναίος - ΜΕΤΚΑ στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό
Η ισχνή ροή ειδήσεων και ο περιορισμένος αριθμός εταιριών που ανακοινώνουν αποτελέσματα αυτήν την εβδομάδα δεν θα βοηθήσουν τους όγκους, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως η αγορά θα συσσωρευτεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία προβλέπει σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα και για το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές θα δώσουν τον τόνο της σημερινής συνεδρίασης, εκτιμά η Alpha Finance, η οποία αναμένει τις μετοχές του Μυτιληναίου και της ΜΕΤΚΑ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το α΄ τρίμηνο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,66%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στο χαμηλό επίπεδο των 257 εκατ. ευρώ (εξαιρουμένων πακέτων 173 εκατ. ευρώ), αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v