Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Πειραιώς: Ανοδο 43% στα κέρδη "βλέπει" η UBS

Διατήρηση του ανοδικού momentum της Πειραιώς και κατά το α’ τρίμηνο αναμένει η UBS, που διατηρεί την Τράπεζα στις κορυφαίες επιλογές της στην Ελλάδα, αφήνοντας αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση "buy".

Τρ. Πειραιώς: Ανοδο 43% στα κέρδη βλέπει η UBS
Διατήρηση του ανοδικού momentum της Πειραιώς και κατά το α’ τρίμηνο αναμένει η UBS, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 7/5, στην οποία διατηρεί την Τράπεζα στις κορυφαίες επιλογές της στην Ελλάδα, αφήνοντας αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 28 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση “buy”.

Ο διεθνής οίκος εκτιμά πως η τράπεζα θα εμφανίζει αύξηση των δανείων και καταθέσεων κατά περισσότερο από 40% και 30% αντίστοιχα, εκτιμώντας πως αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους κατά 31% και των εσόδων από αμοιβές και προμήθειες κατά 25%, παρά το δυσμενές κλίμα στις αγορές.

Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της UBS, θα διαμορφωθούν στα 136 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 43% σε σχέση με τα συγκρίσιμα στοιχεία του α’ τριμήνου του προηγούμενου έτους, υψηλότερα δηλαδή του στόχου της τράπεζας για αύξηση των καθαρών κερδών της κατά 29%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v