Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Χαμηλότερο των προβλέψεων το guidance

Χαμηλότερο των προβλέψεων είναι το guidance της Intralot για το 2008, σημειώνουν οι αναλυτές των διεθνών οίκων. Top pick για την JP Morgan. Oι συντηρητικές προβλέψεις προάγγελος νέων συμβάσεων, σχολιάζει η Citi.

Intralot: Χαμηλότερο των προβλέψεων το guidance
Χαμηλότερο των προβλέψεων είναι το guidance της Intralot για το 2008, σημειώνουν οι αναλυτές των διεθνών οίκων, τονίζοντας όμως ότι η αδυναμία στη μετοχή αποτελεί αγοραστική ευκαιρία.

Ειδικότερα, η Citi, σε έκθεσή της τονίζει ότι η ισχνή πρόβλεψη πωλήσεων από την Intralot "ενδεχομένως αντανακλά την περυσινή μη ευθυγράμμιση με τους στόχους πωλήσεων". Στο μέτωπο της κερδοφορίας, η Citi αναρωτιέται εάν η χαμηλή πρόβλεψη σημαίνει ότι έρχονται νέες συμβάσεις με τα συνεπακόλουθα κόστη εκκίνησης. 

Η Citi σημειώνει ότι το guidance είναι 15% χαμηλότερο από τις προβλέψεις της στα έσοδα και 5% μικρότερο στα κέρδη. Ο οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 14,2 ευρώ και τη σύσταση "buy" για τη μετοχή.  

Η Deutsche Bank επισημαίνει ότι οι προβλέψεις της εταιρίας είναι 5% - 6% χαμηλότερες από τις δικές της, κάτι που "δεν αναμένεται να ικανοποιήσει την αγορά". Ωστόσο, σημειώνει ότι οι πιθανές απώλειες στη μετοχή ίσως σημάνουν αγοραστική ευκαιρία. 

O γερμανικός οίκος διατηρεί τη θετική του στάση απέναντι στη μετοχή, διατηρώντας σύσταση "buy".   

Συντηρητικό θεωρεί το guidance της εταιρίας και η JP Morgan, η οποία τονίζει ότι δεν προχωρά σε μεταβολές στις δικές της προβλέψεις, σημειώνοντας ότι η μετοχή συγκαταλέγεται στα top picks της από τον ευρωπαϊκό κλάδο τυχερών παιχνιδιών και διατηρώντας σύσταση "overweight", με τιμή-στόχο στα 13 ευρώ.  

Η μετοχή της Intralot υποχώρησε χθες, Τρίτη, κατά 7,69%, στα 12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v