Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Από τα αποτελέσματα η τάση στο XA

Οι ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων, και κυρίως των τραπεζών, είναι αυτές που θα δώσουν και την επόμενη κατεύθυνση στην ελληνική αγορά, σημειώνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis. Tα top picks.

Marfin: Από τα αποτελέσματα η τάση στο XA
Οι ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων, και κυρίως των τραπεζών, είναι αυτές που θα δώσουν και την επόμενη κατεύθυνση στην ελληνική αγορά, σημειώνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι μετά την ισχυρή άνοδο στην αγορά την προηγούμενη εβδομάδα, δεν αποκλείεται μια αντίστροφη κίνηση της αγοράς λόγω διάθεσης "κλειδώματος" των κερδών από τους επενδυτές, στις αρχές της εβδομάδας.  

Ωστόσο, η πραγματική ράση θα δοθεί από τις ανακοινώσεις τριμήνων, που ξεκινούν αύριο, Τρίτη, με Eurobank και Τιτάνα Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των εταιριών του τραπεζικού κλάδου αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον, σημειώνει η χρηματιστηριακή. 

Η λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της Marfin Analysis συμπεριλαμβάνει τις μετοχές των ΟΠΑΠ, Intralot, Jumbo, Μέτκα και Σαράντης.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v