Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola 3E: Νέα τιμή τα 30 ευρώ από Citi

Νέα τιμή στόχο τα 30 ευρώ, από 28 προηγουμένως θέτει η Citigroup για την 3E σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Μαΐου, ενώ διατηρεί τη σύσταση για "διακράτηση". Τι εκτιμά για το 3μηνο
η UBS.

Coca Cola 3E: Νέα τιμή τα 30 ευρώ από Citi
Νέα τιμή στόχο τα 30 ευρώ , από 28 προηγουμένως θέτει η Citigroup για την Coca Cola 3E σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Μαΐου, ενώ διατηρεί τη σύσταση για "διακράτηση".  

 Ο οίκος προχωρά στην αναβάθμιση της τιμής λόγω των κινήσεων των ισοτιμιών αλλά και της χαμηλότερης φορολογίας- παράγοντες που οδηγούν σε αναβάθμιση των προβλέψεων του για τα κέρδη ανά μετοχή. Εκτίμηση της Citigroup είναι ότι τα EBIT της 3Ε θα αυξηθούν κατά 13,6% στο α΄ τρίμηνο και θα διαμορφωθούν στα 68,4 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της, με έκθεσή της μία ημέρα αργότερα (2/5), η UBS εκφράζει την εκτίμησή της ότι το πρώτο τρίμηνο θα είναι ισχυρό.

Εκτίμηση του οίκου είναι ότι η 3Ε θα εμφανισει αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 7%, των οργανικών πωλήσεων κατά 9,8%, ενώ η ανάπτυξη των EBIT θα διαμορφωθεί στο 9,5%. Η τιμή στόχος που θέτει η UBS είναι αμετάβλητη στα 35 ευρώ με σύσταση “buy”.

Και οι δύο οίκο επισημαίνουν ότι το πρώτο τρίμηνο δεν είναι το σημαντικότερο του έτους για την 3Ε μετέχοντας με μόλις 5% στα συνολικά κέρδη ανά μετοχή του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v