Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank:Αύξηση 5,9% στα κέρδη Q1 βλέπει η Proton

Αύξηση των εσόδων της κατά 18,3% στο α' τρίμηνο, στα 768,8 εκατ. ευρώ θα εμφανίσει η Eurobank, σύμφωνα με προβλέψεις της Proton σε σημερινή έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 31 ευρώ και σύσταση "outperform".

Eurobank:Αύξηση 5,9% στα κέρδη Q1 βλέπει η Proton
Αύξηση των εσόδων της κατά 18,3% στο α' τρίμηνο, στα 768,8 εκατ. ευρώ θα εμφανίσει η Eurobank, σύμφωνα με προβλέψεις της Proton σε σημερινή έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 31 ευρώ και σύσταση "outperform". 

Τα καθαρά κέρδη της τράπεζας προβλέπονται στα 215,9 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5,9% σε ετήσια βάση, καθώς στο α' τρίμηνο του 2006 είχε εμφανίσει ιδιαίτερα ισχυρά κέρδη από συναλλαγές.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους της Eurobank θα ανέλθουν σε 567,8 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 27,7%, υποδηλώνοντας ένα σχετικά σταθερό περιθώριο στο 3,25%. 

Για μια ακόμη φορά, σημειώνει η Proton, η Eurobank ανακοινώνει πρώτη αποτελέσματα α' τριμήνου και τα μεγέθη της θα έχουν ευρύτερες επιπτώσεις στο σύνολο του κλάδου. 

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος θα είναι η αύξηση των εσόδων σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη αλλά και σε τι βαθμό θα επηρεαστεί η τράπεζα από το υψηλότερο κόστος κεφαλαίου. 

Η Eurobank ανακοινώνει αποτελέσματα στις 6 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.      

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v