Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Εκ νέου κάλυψη από Euroxx με "overweight"

Σε εκ νέου κάλυψη της μετοχής του Τιτάνα, με τιμή-στόχο στα 33,5 ευρώ και σύσταση "overweight" προχωρά η Euroxx σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία.

Τιτάν: Εκ νέου κάλυψη από Euroxx με overweight
Σε εκ νέου κάλυψη της μετοχής του Τιτάνα, με τιμή-στόχο στα 33,5 ευρώ και σύσταση "overweight" προχωρά η Euroxx σε έκθεσή της με σημερινή (30/4) ημερομηνία.

Όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή, η μετοχή είναι μια από τις καλύτερες επενδυτικές ιδέες μακροπρόθεσμου ορίζοντα, καθώς η σχέση ρίσκου-απόδοσης παραμένει ελκυστική.

Παρά τα ρίσκα για την εταιρία (η απόφαση για Lake Belt, η υποχώρηση της αμερικανικής αγοράς κατοικίας, υψηλά ενεργειακά κόστη, ισοτιμιακές μεταβολές), η Euroxx τονίζει ότι αντισταθμίζονται από την επέκταση της εταιρίας σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες οικονομίες (Αλβανία, Τουρκία), την αναβάθμιση υφιστάμενων δραστηριοτήτων (Βουλγαρία, Αίγυπτος) και τις προσπάθειες ισχυροποίησης της θέσης του ομίλου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  

Επιπροσθέτως, στήριξη στη μετοχή μπορεί να παράσχει τόσο η χαμηλή μόχλευση του ισολογισμού της εταιρίας, όσο και το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v