Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η συμφωνία ΟΠΑΠ-πρακτόρων λέει η Alpha Fin

Θετική για τη μετοχή του ΟΠΑΠ χαρακτηρίζει η Alpha Finance τη ανακοίνωση για συμφωνία στο τελικό κείμενο της σύμβασης με τους πράκτορες, σημειώνοντας ότι ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τις τελικές υπογραφές.

Θετική η συμφωνία ΟΠΑΠ-πρακτόρων λέει η Alpha Fin
Θετική για τη μετοχή του ΟΠΑΠ χαρακτηρίζει η Alpha Finance τη χθεσινή ανακοίνωση για συμφωνία στο τελικό κείμενο της σύμβασης μεταξύ της εταιρίας και των πρακτόρων, σημειώνοντας ωστόσο ότι ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τις τελικές υπογραφές.

Μάλιστα, σημειώνει ότι σύμφωνα και με σημερινά δημοσιεύματα, οι πράκτορες θα υπογράψουν τη σύμβαση μόνο υπό την προϋπόθεση ότι έχουν λυθεί όλα τα οικονομικά ζητήματα.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα δύο μέρη διαφωνούσαν μέχρι πρότινος στη διάρκεια και τους όρους αποζημίωσης του συμβολαίου, στην ιδιοκτησία και τον έλεγχο του δικτύου, στα εναλλακτικά δίκτυα διανομής των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ αλλά και στη συμμετοχή της εταιρίας στις λειτουργικές δαπάνες των πρακτορείων.

Παράλληλα, η Alpha Fin. τονίζει ότι σήμερα λήγει η προθεσμία της ελληνικής κυβέρνησης για απάντηση στην αιτιολογημένη γνώμη της Κομισιόν που στάλθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου, καθώς η Επιτροπή δεν έχει εγκρίνει ακόμη τα δίμηνη παράταση που ζητά η ελληνική πλευρά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v