Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εισαγωγή νέων μετοχών από ΝΕΛ - Frigoglass

Την εισαγωγή των 23.830.136 νέων μετοχών της ΝΕΛ λόγω αύξησης κεφαλαίου και των  65.621 νέων μετοχών της "FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε." που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος stock option plan ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ.

ΧΑ: Εισαγωγή νέων μετοχών από ΝΕΛ - Frigoglass
Την εισαγωγή των 23.830.136 νέων μετοχών της ΝΕΛ λόγω αύξησης κεφαλαίου και των 65.621 νέων μετοχών της "FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε." που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος stock option plan ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ.

Ειδικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

• των 23.830.136 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 2α Μαΐου 2008.

• των 65.621 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε." που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη της εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Απριλίου 2008.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης «UNIBRAIN Α.Ε.», από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «PROTON BANK».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v