Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Novus στην Κύπρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus της Λευκωσίας, το Novus Best Practice Investor Relations Conference. Το συνέδριο διοργάνωσε η Novus Finance.   

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Novus στην Κύπρο
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus της Λευκωσίας, το Novus Best Practice Investor Relations Conference. Το συνέδριο διοργάνωσε η Novus Finance, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των επενδυτικών σχέσεων από το 2002, με πελάτες εισηγμένες εταιρίες στο ΧΑ, στο AIM του Λονδίνου και στο ΧΑΚ.

Την έναρξη των εργασιών πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου της Κύπρου κ. Νώντας Μεταξάς.

Εισηγητές στο συνέδριο ήταν αναλυτές και διαχειριστές κεφαλαίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οικονομικοί συντάκτες και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Αθηνών, κ. Ιωάννης Στρούτσης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας με την επενδυτική κοινότητα, οι ποιοτικές και ποσοτικές ανάγκες πληροφόρησης των θεσμικών επενδυτών και αναλυτών, ο ρόλος και η σημασία του Investor Relations Officer και το success story της Ηλεκτρονικής Αθηνών, εταιρίας που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει μια επιτυχημένη στρατηγική και πρόγραμμα επενδυτικών σχέσεων.

Το συνέδριο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέτοχοι και στελέχη εισηγμένων εταιριών της Κύπρου, στελέχη τραπεζών, χρηματιστηριακών και επενδυτικών εταιριών.

Χορηγοί επικοινωνίας του Συνεδρίου ήταν η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 Κύπρου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΝΤ1 Κύπρου, οι εφημερίδες EXPRESS και ΜΕΤΟΧΟΣ και τα sites Euro2day και Stockwatch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v