Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διατηρεί "equalweight" η Εθνική-Π&Κ

Τη σύσταση "equalweight" και την τιμή-στόχο των 23 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass διατηρεί η Εθνική-Π&Κ μετά και την παρουσίαση των πρροοπτικών της εταιρίας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Frigoglass: Διατηρεί equalweight η Εθνική-Π&Κ
Τη σύσταση "equalweight" και την τιμή-στόχο των 23 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass διατηρεί η Εθνική-Π&Κ μετά και την παρουσίαση των προοπτικών της εταιρίας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι βλέπει θετικά την εξαγορά της SFA στην Τουρκία και την στρατηγική του ομίλου για επέκταση σε νέες αγορές με χαμηλή διείσδυση. Η εν λόγω εξαγορά δημιουργεί συνεργείες, επιτρέπει στον όμιλο να επεκτείνει το προϊοντικό και πελατειακό της μείγμα και να εισέλθει σε νέες αγορές. 

Ωστόσο, η Εθνική-Π&Κ αναφέρει ότι θα περιμένει την έγκριση από τις τουρκικές ρυθμιστικές αρχές και περισσότερες πληροφορίες για τα θεμελιώδη μεγέθη της SFA για να προχωρήσει σε μεταβολές στις εκτιμήσεις της. 

Προς ώρας, διατηρεί τη σύσταση "equalweight" και την τιμή-στόχο των 23 ευρώ για τη μετοχή έναντι τρέχουσας τιμής του τίτλου σήμερα (18/4) στα 21,5 ευρώ.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v