Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εικόνα Ήχος: Έγκριση από ΧΑ για άρση επιτήρησης

Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε την αίτηση της Εικόνα Ήχος για άρση της επιτήρησης των μετοχών της και τη μεταφορά αυτών στην κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης από τις 18/4/2008.

Εικόνα Ήχος: Έγκριση από ΧΑ για άρση επιτήρησης
Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (17/4/2008), μεταξύ άλλων, ενέκρινε την αίτηση της Εικόνα Ήχος για άρση της επιτήρησης των μετοχών της και τη μεταφορά αυτών στην κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χ.Α. από τις 18/4/2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. αποτελεί δικαίωση των έως τώρα προσπαθειών που καταβάλλουν διοίκηση και εργαζόμενοι και συνιστά ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών και η επάνοδος της εταιρίας στην κερδοφορία ήταν αποτέλεσμα της στρατηγικής που χάραξε και ακολουθεί με συνέπεια η διοίκηση αλλά και των προσπαθειών όλων των εργαζομένων προς την πραγμάτωση των επιμέρους στόχων.

Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή των μετόχων στις δύο αυξήσεις κεφαλαίου που διενήργησε η εταιρία, επιδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στις προσπάθειες της διοίκησης.

Πέραν αυτών, η διοίκηση δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της για περαιτέρω ανάπτυξη και ισχυροποίηση, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση της αξίας της εταιρίας και των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v