Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Διατηρεί "equalweight" η Εθνική-Π&Κ

Τη σύσταση "equalweight" και την τιμή-στόχο των 9,3 ευρώ διατηρεί η Εθνική-Π&Κ για τη μετοχή της ΕΥΔΑΠ, μετά και την παρουσίαση στους αναλυτές που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου ενώ ζητά βελτίωση της ροής πληροφοριών.

ΕΥΔΑΠ: Διατηρεί equalweight η Εθνική-Π&Κ
Τη σύσταση "equalweight" και την τιμή-στόχο των 9,3 ευρώ διατηρεί η Εθνική-Π&Κ για τη μετοχή της ΕΥΔΑΠ, μετά και την παρουσίαση στους αναλυτές που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως αναγνωρίζει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης για περιορισμό του κόστους, συλλογή των χρεών προς την επιχείρηση και το outsourcing μη-αποδοτικών δραστηριοτήτων θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τις ταμειακές ροές του ομίλου

Η Εθνική-Π&Κ εκτιμά ότι η αγορά παρατηρεί τις προσπάθειες που γίνονται και, σε συνδυασμό με τα σενάρια για placement και τα ισχυρά κέρδη της επιχείρησης, δικαιολογείται το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή δηλώνει απογοητευμένη από την έλλειψη πληροφοριών για μια σειρά ζωτικών ζητημάτων για την ΕΥΔΑΠ. Η βελτίωση της ροής πληροφοριών και της επικοινωνίας θα αποβεί επωφελής για τους μετόχους της εταιρίας και θα αποκαλύψει τις προσπάθειες της διοίκησης για βελτίωση, προσθέτει.    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v