Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα Α/Κ από Attica Wealth Management

Από 20 Απριλίου 2008 θα ξεκινήσει η διάθεση δύο νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Α/Κ) από την Attica Wealth Management, εμπλουτίζοντας τις επενδυτικές επιλογές που προσφέρει η εταιρία στο κοινό.

Δύο νέα Α/Κ από Attica Wealth Management
Από 20 Απριλίου 2008 θα ξεκινήσει η διάθεση δύο νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Α/Κ) από την Attica Wealth Management, εμπλουτίζοντας τις επενδυτικές επιλογές που προσφέρει η εταιρία στο κοινό.

Το πρώτο Α/Κ ονομάζεται «Attica Marathon Μετοχικό Εσωτερικού» (Απόφαση Ε. Κ. 9/813/18-3-2008) και επενδύει σε μετοχικούς τίτλους κυρίως μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου των Αθηνών. Ο δείκτης αναφοράς του είναι συνδυασμός των FTSE Mid 40 (70%) και FTSE Small Cap 80 (30%).

Σκοπός του Α/Κ «Attica Marathon Μετοχικό Εσωτερικού» είναι να προσφέρει στους μακροπρόθεσμους επενδυτές τη δυνατότητα επίτευξης υπεραξιών μέσω ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Στοχεύει στην αξιοποίηση της δυναμικής των ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες έχοντας αποκτήσει σημαντική παρουσία στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε όσους είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν ένα υψηλό επίπεδο κινδύνου.

Το δεύτερο Α/Κ ονομάζεται «Attica Real Estate Μετοχών Εξωτερικού» (Απόφαση Ε. Κ. 9/813/18-3-2008) και επενδύει σε μετοχικούς τίτλους εταιριών που ασχολούνται με την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας και την επένδυση σε επαγγελματικά κυρίως ακίνητα. Σκοπός του Α/Κ «Attica Real Estate Μετοχών Εξωτερικού» είναι να προσφέρει στους μέσο-μακροπρόθεσμους επενδυτές, που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν υψηλό κίνδυνο, τη δυνατότητα επίτευξης υπεραξιών μέσω ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου κυρίως εκδοτών με καταστατική έδρα στο Εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα επενδύει σε εταιρίες από τις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας εκμεταλλευόμενο τις παγκόσμιες τάσεις. Ο δείκτης αναφοράς του Α/Κ είναι ο FTSE EPRA/NAREIT Global. Παρόλη την αστάθεια που παρουσιάζεται στις αγορές ακινήτων τον τελευταίο χρόνο, η δυναμική των εταιριών ακίνητης περιουσίας αποτελεί διαρκή επενδυτική ευκαιρία για τους επενδυτές που κοιτούν πέρα από τις παροδικές διακυμάνσεις των αγορών και έχουν μια επενδυτική στρατηγική που εκτείνεται σε βάθος χρόνου.

Η διάθεση των νέων Α/Κ θα γίνεται από την Attica Wealth Management και από το δίκτυο της Attica Bank σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v