Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν οι ΑΧΕ

Το χθεσινοβραδινό ράλι στην Wall Street και η άνοδος που κατέγραψαν σήμερα οι ασιατικές αγορές, δημιουργούν προσδοκίες για θετικό ξεκίνημα στη Σοφοκλέους, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν οι ΑΧΕ
Το χθεσινοβραδινό ράλι στην Wall Street και η άνοδος που κατέγραψαν σήμερα οι ασιατικές αγορές, δημιουργούν προσδοκίες για θετικό ξεκίνημα στη Σοφοκλέους, σύμφωνα με τους αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Από υψηλότερο επίπεδο εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα ανοίξει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά και τις ισχυρές επιδόσεις της Wall Street και των ασιατικών αγορών.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο, μετά το ράλι της Wall Street, αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία προβλέπει θετικό ξεκίνημα και για το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Από θετικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση, μετά το ανοδικό κλείσιμο της Wall Street. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η κατάθεση του Εθνικού Χωροταξικού Σχεδίου χθες στη Βουλή, θα φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η Ρόκας και η Τέρνα Ενεργειακή.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,06%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 278 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v