Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρείται το θετικό κλίμα, λένε οι ΑΧΕ

Θετικό κλίμα και ξεκίνημα σε υψηλότερα επίπεδα περιμένουν για σήμερα, Δευτέρα, οι εγχώριες χρηματιστηριακές, εκτιμώντας πως οι επενδυτές θα ακολουθήσουν την ανοδική, διεθνή τάση.

Διατηρείται το θετικό κλίμα, λένε οι ΑΧΕ
Το θετικό κλίμα αναμένεται να διατηρήσει την αγορά σε θετικό πεδίο κατά τη σημερινή συνεδρίαση, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, εκτιμώντας πως οι επενδυτές στην Σοφοκλέους θα ακολουθήσουν την διεθνή τάση, δεδομένης της έλλειψης ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά.

Οι διεθνείς αγορές θα καθορίσουν τον τόνο της σημερινής συνεδρίασης, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να είναι ο ΟΤΕ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Deutsche Telekom, όπως αναφέρει η Alpha Finance.

Την Παρασκευή η Σοφοκλέους έκλεισε με κέρδη 0,14% στις 4.105,72 μονάδες, με τον τζίρο στα 275 εκατ. ευρώ, υπενθυμίζει η Marfin Analysis, σημειώνοντας πως την περασμένη εβδομάδα ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε συνολικά άνοδο της τάξης του 4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v