Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 11 εταιριών

Με 11 μεταβολές δημοσιεύτηκαν σήμερα από τις χρηματιστηριακές αρχές οι μετοχικές αλλαγές που αφορούν τις μεταβολές των μετόχων που κατέχουν ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 11 εταιριών
Με μεταβολές στη μετοχική σύνθεση 11 εταιριών δημοσιεύτηκαν σήμερα από τις χρηματιστηριακές αρχές τα νέα μετοχολόγια, τα οποία αφορούν τις μεταβολές μετόχων με ποσοστό άνω του 5%.

Συγκεκριμένα, στην εταιρία ΕΤΒΑ Leasing, την 3/6/2003 ο όμιλος Ασπίς Πρόνοια προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του στην εταιρία κάτω από το 5% έναντι ποσοστού 6,27% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην Marfin Classic, η εταιρία Laxey Partners στις 4/6 προχώρησε στην αγορά πακέτων μετοχών της εισηγμένης εταιρίας και πλέον το ποσοστό της ίδιας και των θυγατρικών της εταιριών ανέρχεται στο 9,44% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία η Deutsche Bank προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Marfin Classic και πλέον το ποσοστό της υποχώρησε κάτω από το 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης, η Deutsche Bank, την ίδια ημερομηνία, προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Π & Κ ΑΕΕΧ και πλέον το ποσοστό της ανέρχεται στο 14,55% έναντι ποσοστού 10% που κατείχε μέχρι την 4/6.

Στις 3/6/03 ο κ. Κ. Μπαλάφας προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Μπαλάφας και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 36,07 έναντι ποσοστού 39,99% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια το ελληνικό δημόσιο την 3/6/03 προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 32,13% έναντι ποσοστού 49,82% που κατείχε μέχρι τότε. Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία, εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας η Paneuropean Oil & Industrial Holdings κατέχοντας ποσοστό 16,65%.

Στις 3/6/2003, ο όμιλος Βιοχάλκο μέσω της θυγατρικής του Σιδενόρ προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Σωληνουργεία Κορίνθου και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 37,7% έναντι ποσοστού 17% που κατείχε μέχρι τότε. Αντίθετα ο κ. Ε. Στασινόπουλος και Ν. Στασινόπουλος μείωσαν τα ποσοστά συμμετοχής τους κάτω από το 5% έναντι ποσοστού 10,6% και 8,4% αντίστοιχα.

Στην εταιρία Vivere, ο κ. Πηλαδάκης προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 41,8% έναντι ποσοστού 40,2% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Λαντέκ, την 4/6/2003 ο όμιλος Κλωνατέξ προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 12,45% έναντι ποσοστού 10,5% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Fanco, την 4/6/2003 ο όμιλος Κλωνατέξ μείωσε το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας στο 52,14% έναντι ποσοστού 55,95% που ήταν μέχρι τότε.

Επίσης, η Κλωνατέξ, την 2/6/2003 προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ΛΑΝΕΤ και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 67,57% έναντι ποσοστού 69,2% που κατείχε μέχρι τότε.

Την 3/6/2003, η εταιρία Γρηγόρης εμφανίζεται να κατέχει ίδιες μετοχές της οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,3% του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v