Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΝΕΡΓ: Αναβάθμιση σύστασης και τιμής από D. Bank

Σε αναβάθμιση της σύστασης για την Τέρνα Ενεργειακή σε “buy” από “hold” προηγουμένως, με αύξηση της τιμής-στόχου στα 9,20 ευρώ ανά μετοχή, από 9,08 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 3/4 η Deutsche Bank.

ΤΕΝΕΡΓ: Αναβάθμιση σύστασης και τιμής από D. Bank
Σε αναβάθμιση της σύστασης για την Τέρνα Ενεργειακή σε “buy” από “hold” προηγουμένως, με αύξηση της τιμής-στόχου στα 9,20 ευρώ ανά μετοχή, από 9,08 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 3 Απριλίου η Deutsche Bank.

Όπως επισημαίνει ο διεθνής οίκος, οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή έχουν διορθώσει σημαντικά από τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν έγινε το ΙΡΟ της εταιρείας, με την τιμή της μετοχής να έχει υποχωρήσει κατά 42%.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας για την χρήση του 2007 και την αναθεώρηση του guidance της διοίκησής της για τους στόχους όσον αφορά την δυναμικότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Deutsche Bank προχωρά σε αναβάθμιση της αξιολόγησής της, ως αποτέλεσμα της «αδυναμίας» που έχει επιδείξει η τιμή της μετοχής της Τέρνα Ενεργειακής, με την νέα τιμή-στόχο που δίνεται να υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 45% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Ο διεθνής οίκος προχωρά παράλληλα σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή κατά 25% για την χρήση του 2008 και κατά 15% για την χρήση του 2009.

Η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 3ης Απριλίου στα 6,30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v