Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Trust ΑΕΠΕΥ: Διάκριση για θυγατρική

Η Alpha Trust ΑΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι η θυγατρική της Taylor Young Investment Management Ltd, έλαβε τον Μάρτιο, το διακεκριμένο βραβείο Lipper UK Equity – Small Investment House Group για τις αποδόσεις τριετίας.

Alpha Trust ΑΕΠΕΥ: Διάκριση για θυγατρική

Η Alpha Trust Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει ότι η θυγατρική εταιρία της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Taylor Young Investment Management Ltd, έλαβε τον Μάρτιο του 2008 το διακεκριμένο βραβείο Lipper UK Equity – Small Investment House Group για τις αποδόσεις τριετίας.

Το βραβείο αυτό είναι η υψηλότερη διάκριση της κατηγορίας « Lipper Leader for Consistent Return » και αποτελεί ένδειξη της εξαιρετικής απόδοσης της Taylor Young σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση του γεγονότος ότι τα αμοιβαία κεφάλαια της Taylor Young (CF Taylor Young Growth Fund, CF Taylor Young Growth & Income Fund και CF Taylor Young Equity Income Fund) στην κατηγορία UK Equity, έχουν σταθερά δυναμικές αποδόσεις προσαρμοσμένες στον επενδυτικό κίνδυνο κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας.

Ανακοινώνεται επιπλέον ότι ο κ. Νick Rundle, Διευθυντής της Taylor Young, αναβαθμίστηκε στην κατάταξη ΑΑ σε πρόσφατη αξιολόγηση διαχειριστών της Citywire Fund. O κος Rundle είναι διαχειριστής στην Taylor Young από το 2004 και διαχειρίζεται τα CF Taylor Young Equity Income Fund και CF Taylor Young Growth Fund.

Οι αξιολογήσεις της Citywire καθορίζονται από εξαιρετικές αποδόσεις και εξετάζουν ένα σύνολο παραγόντων, που επηρεάζουν τις επιδόσεις του κάθε διαχειριστή. Οι αξιολογήσεις συγκρίνουν τις αποδόσεις του αμοιβαίου κεφαλαίου, σε σχέση με το δείκτη αναφοράς του για τη διάρκεια τριετίας και βασίζονται στο μέγεθος του ρίσκου που ανέλαβε ο διαχειριστής για να επιτύχει τις συγκεκριμένες αποδόσεις.

Τέλος, η Taylor Young ήταν προτεινόμενη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το Βραβείο Διαχείρισης Ιδιωτικής περιουσίας (Private Asset Management Award) από την κριτική επιτροπή των Βραβείων Διαχείρισης Ιδιωτικής Περιουσίας (Private Asset Manager Awards), στην κατηγορία Investment Performance – Growth.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες αυτές διακρίσεις, ο Peter Thomson, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Επενδύσεων της Taylor Young Investment Management Ltd, δήλωσε:

“Η Taylor Young είναι ενθουσιασμένη με τις διακρίσεις αυτές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Έχουμε μια πρωτοποριακή θεματική προσέγγιση στις επενδύσεις, η οποία επεκτείνεται στη διαχείριση περιουσίας, τόσο ιδιωτών όσο και θεσμικών επενδυτών και αυτό, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην αγορά.“

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v