Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Διατηρεί "neutral" η Proton

Η λειτουργική απόδοση του ΤΤ παραμένει αδύναμη ενώ οι συνθήκες στις αγορές δεν επιτρέπουν την επιτάχυνση της διαδικασίας ανασχηματισμού, σημειώνει η Proton σε έκθεση όπου διατηρεί "neutral" και στόχο στα 14,5 ευρώ.

ΤΤ: Διατηρεί neutral η Proton
Η λειτουργική απόδοση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παραμένει αδύναμη ενώ οι συνθήκες στις αγορές δεν επιτρέπουν την επιτάχυνση της διαδικασίας ανασχηματισμού, σημειώνει η Proton σε έκθεση όπου διατηρεί "neutral" και τιμή-στόχο στα 14,5 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα δ' τριμήνου δεν πρόσθεσαν κάτι στην εικόνα της κερδοφορίας του ΤΤ σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. 

Η Proton σημειώνει ότι εάν οι επενδυτές που επιθυμούν να "στοιχηματίσουν" στο ενδεχόμενο εξαγοράς, λάβουν τις δηλώσεις του Υπουργείου Οικονομίας τοις μετρητοίς, δεν θα πρέπει να έχουν βραχυχρόνιο ορίζοντα. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την απόκτηση του ΤΤ από εγχώριο ίδρυμα ενώ εκτιμά ότι μια πιθανή στρατηγική συνεργασία με ξένο όμιλο θα αναζητηθεί μετά τη βελτίωση της κερδοφορίας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v