Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στα 30,5 ευρώ από Marfin

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 30,5 από 32,8 ευρώ δίνει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis σε έκθεσή της όπου σημειώνει ότι τα μεγέθη 2007 ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις και διατηρεί τη σύσταση "buy".

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στα 30,5 ευρώ από Marfin
Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 30,5 από 32,8 ευρώ δίνει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis σε έκθεσή της όπου διατηρεί τη σύσταση "buy" και προχωρά σε μια αποτίμηση του σεναρίου απελευθέρωσης της αγοράς.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα μεγέθη 2007 υπερέβησαν ελαφρώς τις προσδοκίες της αγοράς.

Παράλληλα, σημειώνει ότι πλέον προβλέπει αύξηση των εσόδων του ΟΠΑΠ το 2008 κατά 15,2% στα 5,837 δισ. ευρώ, με αύξηση των καθαρών κερδών κατά 19,4% στα 682,2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι πρόσφατες ενέργειες της Κομισιόν για το θέμα της απελευθέρωσης της αγοράς αθλητικού στοιχηματισμού αυξάνουν το προφίλ ρίσκου της μετοχής, με αποτέλεσμα τη μείωση της τιμής-στόχου στα 30,5 από 32,8 ευρώ.  

Η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση "buy" καθώς παραμένει πολύ θετική για τίς μακροπρόθεσμες προοπτικές του ΟΠΑΠ. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι σε μια περίπτωση απελευθέρωσης της αγοράς αθλητικού στοιχηματισμού, η αποτίμηση του ΟΠΑΠ υποχωρεί έως τα 24,5 ευρώ ανά μετοχή, χωρός να συνυπολογίζεται πιθανή επέκταση του οργανισμού.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v