Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο στο Λονδίνο για ελληνικές τράπεζες

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο ξεκινά αύριο στο Λονδίνο, με θέμα τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Διοργανωτής η Morgan Stanley, πολλά στελέχη ελληνικών τραπεζών μεταβαίνουν στο Σίτι.    

Συνέδριο στο Λονδίνο για ελληνικές τράπεζες
Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο ξεκινά αύριο στο Λονδίνο, με θέμα τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Το διοργανώνει η Morgan Stanley και θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι όλων σχεδόν των μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ελλάδας.

Για τον σκοπό αυτόν αναχωρούν σήμερα το απόγευμα για τη βρετανική πρωτεύουσα κορυφαία στελέχη τους, τα οποία θα συμμετάσχουν στις εργασίες και θα παραμείνουν στο Λονδίνο έως το τέλος της εβδομάδας οπότε και λήγει το συνέδριο.

Χρονικά, η εκδήλωση αυτή έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συμπίπτει με τις τελευταίες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα, που αφορούν στην εξαγορά του 5,7% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τη Eurobank και στην απόπειρα προσέγγισης της Εθνικής με την Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, μεγάλοι ξένοι οίκοι, μέσω εκπροσώπων τους, θα επιχειρήσουν να διερευνήσουν τις προθέσεις των βασικών «παικτών» του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, οι οποίοι θα αναλύσουν τις προοπτικές του για το προσεχές διάστημα.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v